Privacy Statement

Privacy Statement

  1. Caluna Saddles verwerkt persoonsgegevens (alle informatie over een geïdentificeerd of identificeerbare natuurlijke persoon, zoals het adres, telefoonnummer en het e-mailadres). De reikwijdte van de Avg is beperkt tot verwerking van persoonsgegevens van natuurlijke personen. Gegevens dan wel data van dieren, waaronder de leeftijd en het niveau, vallen daarmee strikt genomen buiten de reikwijdte van de Avg. Caluna Saddles maakt een duidelijk onderscheid tussen de verwerking van persoonsgegevens enerzijds en de verwerking van data van paarden anderzijds. 
  2. Functionaris Gegevensbescherming van Caluna Saddles is Saskia Hartsuiker, zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  3. Caluna Saddles verwerkt persoonsgegevens en slaat ten behoeve van de communicatie, marketing, het betaalverkeer, identificatie en het afhandelen van de overeenkomst tussen de Opdrachtgever gegevens op die door elke Opdrachtgever worden aangeleverd, te weten naam, adres, geslacht, leeftijd, email adres, telefoonnummer, financiële gegevens en eventueel bij toepassing website gegevens.
  4. Mail uitwisseling tussen Opdrachtgever zullen via een beveiligde omgeving plaats vinden, via een laptop of desktop computer van Caluna Saddles welke alleen toegankelijk is na een inlogverplichting.
  5. Persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden tenzij daar door politie of justitie om gevraagd wordt middels een schriftelijkle vordering.
  6. Opslag van persoonsgegevens en data en gegevens van paarden vinden plaats op een versleutelde cloud omgeving, welke beveiligd is met inlogverplichting vanuit Caluna Saddles. Op laptops c.q computers worden dus geen persoonsgegevens en data en verwerkingsgegevens van paarden opgeslagen.
  7. Bij beëindiging van de opdracht of overeenkomst zullen de persoonsgegevens van de betreffende oud-Opdrachtgever na vijf jaar verwijderd worden.
  8. De opdrachtgever heeft het recht op inzage in persoonsgegevens, het recht op rectificatie, het recht op gegevenswissing en het recht op beperking van de verwerking.
  9. Data en verwerkingsgegevens van paarden en/of pony’s die onder begeleiding van Caluna Saddles een Training ondergaan worden behandeld als privé-gevoelige persoonsgegevens. Dit betekent dat naam, leeftijd, niveau, discipline en feedback op de analyses van de trainingen en wedstrijden van het betreffende paard/pony wordt opgeslagen op een beveiligde versleutelde cloud omgeving met een inlogverplichting. Deze gegevens zijn nodig om een op maat gemaakte Training te geven of advisering te doen met betrekking tot de huidige fysieke toestand van het paard of pony.
  10. Data en verwerkingsgegevens van paarden en/pony’s kan te allen tijde gebruikt worden voor verder wetenschappelijk onderzoek of ter verbetering van de analyse tool, dan wel opslag in de Database. Dit betreffen geen persoonsgegevens van de Opdrachtgever. Data en verwerkingsgegevens van de paarden en/of pony’s worden dan verder geanonimiseerd, zodat individuele paard gegevens niet te herleiden zijn. Het onderzoek is gericht op het meer inzicht krijgen in training, belasting en belastbaarheid van het paard, om zo het welzijn van het paard verder te optimaliseren.
  11. Caluna Saddles heeft een register van verwerkingen opgesteld (artikel 30 Avg). Hierin worden onder meer alle verwerkingsactiviteiten beschreven, de bewaartermijnen, de verwerkingsdoeleinden en een beschrijving van de categorieën van betrokkenen. Dit register wordt op verzoek verstrekt aan de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens, voor het toezicht op de naleving van de privacywetgeving.

 

 

 

Adres

Caluna Saddles
Celsiusstraat 15
6716 BZ
Ede, Nederland

Email

mail@caluna-saddles.com

Telefoon

+31 (0)318 - 784951

 

Caluna Saddles maakt gebruik van functionele, analytische, social media en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door Caluna Saddles of derden worden geplaatst. Nadere informatie over deze cookies kunt u vinden in onze cookies policy. Door hieronder op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website (bijvoorbeeld door op een link op deze website te klikken), gaat u akkoord met het plaatsen van al deze cookies bij bezoek aan deze site